MechPack

MechPack Huvudmeny

MechPack är namnet på en samling av mjukvaror som täcker det mesta man kan önska sig inom området industriell utbildning. Eleverna får med hjälp av illustrativa, pedagogiska och interaktiva kurser träna på allt från trigonometri och ritningsläsning till mätteknik och CNC-programmering.

Paketet kan fritt kombineras med dom programvaror som kunden önskar. Du kan läsa vidare om de olika programmen i MechPack genom att följa länkarna här nedan.

Programvaror som går att inkludera i MechPack:
IsoIntro
IsoKurs
MätKurs
MekMät
RitKurs
MekMatte
CamModul
CncSimulator
TextFräsning


.

ElevData

IsoIntro, IsoKurs MätKurs, MekMatte och RitKurs är programvaror som elever kan köra utan aktiv handledning av lärare. Programmen går igenom berörda ämnen från grunden och erbjuder färdiga prov för att verifiera att eleven har förstått dom olika avsnitten som har gåtts igenom. Dessa programvaror kan ersätta vanliga utbildningsmaterial i pappersform.

ElevData

Med programmet ElevData kan läraren enkelt administrera sina elever. När eleven gör något av dom prov som är inkluderade i programvarorna hamnar resultaten i ElevData. Programmet används även för att göra individuella övningar och facit.