CamModul

CamModul är beredningsprogrammet för dig som söker ett hjälpmedel som både är lättanvänt, flexibelt och kraftfullt.

Beredningcammodparamill

I CamModul kan du enkelt bereda allt från enkla konturer och hålbilder till avancerade geometrier.CamModul skapar lätt och snabbt NC-program till fleropar, svarvar, fräsar och andra CNC-styrda maskiner. Du behöver inte vara expert på varken CAD/CAM eller datorer för att kunna använda CamModul.

Postprocessorer

Tillsammans med CamModul medföljer en mängd olika postprocessorer för olika styrsystem. Som användare kan du själv anpassa en postprocessor för just ditt styrsystem.
Vi åtager oss gärna anpassningar om det är så att kunden önskar detta. En postprocessor kan utvecklas och anpassas för nästan vilken typ av maskin eller styrsystem som helst tack vare den stora flexibiliteten i systemet.

Simulering

I programmet finns även en Cnc-Simulator med editor. Möjlighet att importera DXF filer och med smart funktion för att sätta en ny nollpunkt.

Enkelhetgrovbearbetning

Du kommer igång och producerar på mycket kort tid med hjälp av tydliga manualer och hjälpfiler, dessa innehåller både rit och beredningsexempel. Allt du behöver finns med i CamModul. Användargränsnittet är logiskt uppbyggt, hjälptexter
leder användaren genom arbetet.
Det medföljande utbildningsmaterialet hjälper dig att enkelt komma igång med beredningen.

Kommunikation

För att överföra det färdiga NC-programmet till styrsystemet använder man enklast vår programvara NcEdit. Med hjälp av detta program får ni en snabb och säker kommunikationsprogramvara som är anpassad för editering och kommunikation av NC-program till alla typer av styrsystem.